dinsdag 26 mei 2009

Een Antonia met een beetje aanpassingen. Nicole vindt hem te kinderachtig, snap je dat nou? Ze wilde hem vanmorgen niet aan naar school, van het weekend thuis wel.

6 opmerkingen:

Isabelle zei

Oooohhh...wat een gave jurk! Ik snap echt niet waarom ze hem te kinderachtig vindt, ik vind hem superstoer en mooie stofjes ook. Grappig dat kettinkje erop!

Joozz zei

Hoi Lilian, ik vind 'm ook zeker niet kinderachtig. Vind Nicole 'm misschien saai omdat er geen versiering op zit? Hij lijkt me Nicole super staan met dat blonde haar.
Groetjes, Josette

Collie-Collie zei

Hoi Lilian, het fenomeen klinkt bekend in de oren. Kirsten wil naar school alleen maar broeken en stoere kleding e.d. aan. De meisjesachtige dingen worden meestal in het weekend gedragen. Ik maak alles in overleg, dus daar kan het niet aan liggen. En ook aan dit jurkje kan het niet liggen. Mooi stofje, super modelletje, alles is goed!

Groetjes, Collie

frau burow zei

wow, wunderschön!!!

lg, andrea

♥petra ♥ zei

Hoi Lilian,
deine Amelia gefällt mir superguuuuut !!
Groetjes, Petra :0))

Hannie zei

Hij is echt niet kinderachtig, daar ligt het niet aan. Ik vind 'm heel leuk.

Maar zoals Collie al zegt: het klinkt bekend in de oren. Jonelle zeurt ook maar steeds dat het stoer moet zijn. En dat terwijl je als meisje toch zoveel meer mogelijkheden hebt als 'n jongen, toch? Maar nee, 'n BROEK moet het zijn, pfff. Ik vermoed dat het ook komt door de spelletjes die ze doen (tikkertje, klimrek, e.d.), dat gaat misschien fijner in 'n broek?

Groetjes, Hannie