zondag 18 december 2011

verwaarloosd

En toch heb ik tussendoor wel wat gemaakt hoor, voor mezelf watervalshirts met bijpassende loopsjaals, nog één broek en veel verstelwerk en klusjes voor anderen. Nu wil ik cadeautjes maken voor de kerst en oefen eerst met proefjes. Dit is een LOADette voor Nicole, die er blij mee is! De eerste is volkomen mislukt, die had ik gekeerd door het ophanggat maar die kreeg ik niet meer goed, te dik! Nu een derde maken, hopelijk gaat die gelijk goed, dan is er weer een cadeautje klaar...


4 opmerkingen:

Joozz zei

Wat is ie leuk geworden! Heerlijk vrolijke kleurencombi zo.
Groetjes, Josette

Hennie zei

Wat leuk dat je weer aan het tasjes maken bent! Van de zomer had je ook van die leuke gekleurde, volgens jou heel makkelijk om te maken tasjes erop staan.(Staan nog steeds bij mij op de planning)
Fijne zondag,
Groetjes Hennie

Mama Deborah zei

Mooi geworden! Ik ben nog wel benieuwd wat je t-shirts met sjaals waren, want je kleur combinaties zijn mooi. Ik ben helemaal blij met Amelie die ik bij je gekocht heb.

Collie-Collie.com zei

Hahaha, het is wel een tijdje geleden, maar wel leuk dat je gewoon nog lekker bezig bent. (Je zal het wel flink druk hebben met de winkel). Leuk dat je cadeautjes maakt voor de kerst. Ik vind hem helemaal leuk geworden, leuke vrolijke kleurtjes.

Een hele fijne zondag, groetjes Collie