donderdag 16 februari 2012

Tasje voor de hond

Ons nieuwe hondje , half Chihuahua-half toypoedel, wil niet alleen thuis blijven, ook niet als er iemand is, ze wil gewoon de hele dag bij mij zijn . En omdat ik een kei bij in het veel te erg verwennen :), heb ik een tasje voor haar gemaakt, zodat ik haar mee kan nemen. Maar deze was geen succes, veel te groot, beestje schoof van links naar rechts, en te slap.

Dus een stevigere, plankje onderin zodat de bodem niet doorzakt, lekker stevig leer!

Perfect toch?
Ahum, nee, mijn naaimachine wil niet door meer dan 3 lagen stevig leer heen. Hoe krijg ik nou de schouderbanden vast? Even langs de schoenmaker?

patroon van hier

6 opmerkingen:

Isabelle zei

Hahaha, geweldig, Lilian!! Jij doet ook alles voor je beestjes, he :-). Ik vind het tasje geweldig worden, die franjes zijn superleuk zeg. Alleen, ik zou ook idd langs de schoenmaker gaan, die heeft daar iig wel de spullen voor. Succes ermee.

Liefs, Isabelle

PeTrA zei

Hahaha grappig! Ik wil wel een foto van het geheel.. dus het hondje in de tas aan jou schouder! ^^ Leuk!!

Joozz zei

Wat leuk gedaan met die lapjes aan de buitenkant. Dit zou je met een mechanische machine moeten doen denk ik. Of door zelf steeds aan het wiel te draaien en geen gas te geven. Misschien dat het dan wel lukt. Een schoenmaker kan het natuurlijk ook maar die doet het vast niet zo netjes als jij in gedachten had.
Is er niet iemand met een leermachine bij jou in de buurt?

frunnik zei

Prachtige tassen en de rode is zo leuk met de lapjes eraan.
Een tip heb ik helaas niet voor je.

Femke heeft het nog over de hondjes hoor!
Is er helemaal verliefd op :-)

Klaasje zei

Hij ziet er wel heel leuk uit zo met die rand van boven hoor! Misschien idd langs de schoenmaker? Post je ook nog fotootjes met je hondje erin? Nu een mini reiswiegje maken, kun je onderhand met je kleinkind wandelen!!
Groetjes, Klazina

Mama C zei

Ja, de tas is af dus je kunt woensdg met een gerust hart "stofhappen"!.

Ziet er mooi uit, kan mij voorstellen dat een gewone machine niet door al die lagen heen kan komen. Ben je inmiddels bij de schoenmaker geweest?

Groetjes