maandag 21 januari 2013

lussengordijn

Kind net verhuisd en bevallen tegelijk, zit in de woonkamer te kijk, dus er moesten gauw gordijnen komen. Ikea kant-en-klaar, lekker makkelijk. Past het niet op de roede die er al hangt, die roe is veeeel te dik. Dus tijdelijk de gordijnen met stofstroken opgehangen en steeds een gordijn thuis van lussen voorzien. Eerste gordijn is klaar, willen we hem ophangen, zit de roe vastgeschroefd in de muur en gaat niet los. Wat doe je dan? De lussen er weer af, nieuwe stroken erop die met snapjes sluiten, hoe kan het anders als je tussen duizenden snapjes leeft. :)
Laatste gordijn is klaar, hij hangt hier nog op zijn kop over de deur, morgen maar even brengen en ik kan weer met wat leuks beginnen, joepieieie!

6 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Wat een vervelend maar o zo dankbaar klusje!! Knap dat je het zo gemaakt hebt zodat moeder en kind weer heerlijk in hun huisje kunnen zitten zonder 'bekeken'te kunnen worden!!Nu op naar wat leuks! Succes. Ik heb pas nog twee klanten naar jou shopje door verwezen voor kamsnaps!

Collie-Collie.com zei

O, wat een klus, maar wat zal ze blij met je zijn, dat je zo vindingrijk de gordijnen pasklaar en ophangbaar hebt gemaakt.

Op naar een leuker project!!

Groetjes, Collie

PeTrA zei

Jeeeey je hebt ze klaar fijn! Wel tegenvaller zeg met die roede!! Je hebt het super opgelost zo, Nina zal wel blij zijn met zo'n handige lieve mams! ;-)

Atelier Eigenhandig zei

Inderdaad niet het leukste klusje, maar je dochter is er vast erg blij mee. Nu gauw aan een leuker klusje beginnen.

Groetjes van Janny.

Alexandra zei

Oh, dat was een hele klus...fijn dat het nu klaar is en je dochter gordijnen heeft. Tja waar de snaps wel niet allemaal goed voor zijn. Succes met je nieuwe werkje ben benieuwd.

Grtzz Alexandra

By Ieke zei

Wat fijn dat je zo'n dankbare klus hebt kunnen doen voor je dochter! Ze is er vast heel erg blij mee! Kamsnaps in de lussen lijkt me ook heel handig als de gordijnen gewassen moeten worden. Gaat toch een stuk sneller los...