woensdag 30 januari 2013

UFO en een verzoekje


een vest/jasje was ik mee bezig, vóórdat ik aan de gordijnen begon. Hij was al in de prullenbak beland en ik heb hem er toch weer uitgehaald. Ik gooi eigenlijk nooit projecten weg, er kan altijd nog wel iets aan geknutseld worden. Dus met nieuwe moed weer verder en nu toch weggegooid! Ik leek wel drie maten dikker. Ik heb die UFO dus echt laten vliegen! grrr.
Van het weekend lekker met wat leuks begonnen, een eerste verzoekje voor de kleindochter: "mam, wil je een pyjamaatje voor Noa maken?" Oh wat leuk om te doen, maar ik naai echt nog steeds veel te weinig, ik ben er helemaal uit! Zit zo te klungelen steeds en ik ben ook bang dat de opening voor het hoofdje te krap is, dus nog geen sluiting op de schouder gemaakt....gauw maar nog eentje maken, misschien krijg ik de slag dan weer te pakken.
Patroon pyjama: Zwergenverpackung II 
Borduurtjes : Eulenreigen van Kunterbuntdesign 

Even laten zien hoor, onze "jeweetwelkater" slaapt hier echt! :)

6 opmerkingen:

PeTrA zei

Het is wel een achattig pyamaatje hoor maar een sluiting op de schouder lijkt me zowiso wel ideaal.. Of een envelophals? Of hoe dat ook heet haha
Wat een mooie kater! Als ik dit zie mis ik die van mij nog meer!

Esseline zei

Leuk, mooi pyamaatje! Ziet er uit alsof je de slag allang te pakken hebt!
Groetjes, Esseline

Mama Deborah zei

Mooie pyjama en lekker warm.

Ell zei

Hoi Lilian, wat een leuk pyamaatje zeg! is die afbeelding een applicatie of heb je er op geborduurd?

gr Ell

Lilian zei

Hallo Ell,
dat is een borduurtje uit de serie Eulenreigen van Sonja van Kunterbuntdesign.Echt een hele leuke serie vind ik zelf en mijn dochter is gek op uiltjes. :)

Alexandra zei

Wat een liefie :-)

Lieve groetjes Alexandra